NH Wien Belvedere

Dette flotte hotellet ligger i Vienna. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen
har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Totalt antall gjesteværelser
er 114. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2000. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. NH Wien Belvedere tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

Antall etasjer (i hovedbygningen): 6
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja, inkludert
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.