Flemings Selection Hotel Wien City

Dette flotte hotellet er i Vienna. Med sin beliggenhet innen 1. 3 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen
har å tilby. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 5 kilometer. Dette overnattingsstedet
tilbyr totalt 207 gjesteværelser. Flemings Selection Hotel Wien City tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Flemings Selection Hotel Wien City tilbyr ikke babysenger. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Denne miljøvennlige eiendommen har mottatt Østerriksk miljømerket (miljømerke for turistnæring)-merket. Alle de overnattende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 2011
År for siste renovering: 2011
Antall etasjer (i hovedbygningen): 6
Antall etasjer (anneks): 6
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask: Mot betaling
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja, inkludert
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.