Farris Bad

Larvik, Norge
Yogaweekend Farris Bad, 6.–8. august
Med sin unike beliggenhet på stranden i Larvik, er Farris Bad Nordens vakreste spahotell for voksne, med 16-års aldersgrense
i hotellets spa.
Horisonten gir deg en følelse av velvære, og lyden av bølger gjør at du har lyst til å våkne opp her igjen og igjen. Et fristed for kvalitetstid.
Den 6–8. august ønsker
vi velkommen til en skikkelig feelgood yogaweekend, og du kan allerede nå glede deg til en helg med egentid, spa, dynamisk og rolig yoga, stilletid, pust, hvile og meditasjon.
Pakken inkluderer:
· Dobbeltrom
· Frokost hver dag
· 2-retters middag på lørdag
· Inngang til spa alle dager
· Yogaprogram alle dager
· Feelgood goody bag med hyggelige overraskelser fra bl.a. The Feelgood Shop & Tisserand Norge
Øvrig informasjon
To uker før oppholdet vil vi sende deg en mail med endelig program og all nødvendig informasjon du trenger før ankomst. Alt du trenger for å kunne komme til yogaweekend på Farris Bad med lave skuldre, klar til å nyte en avslappende helg
Praktisk informasjon om hotellet:
Innsjekk kl. 16.00 og utsjekk kl. 12.00
Parkeringsplass rett over gaten for hotellet koster kr. 150,–/døgn. Det finnes også parkering innendørs i hotellkjelleren til kr. 180,-/døgn. I hotellkjelleren finnes det også parkering med lademulighet for el-biler.
Farris Bad følger anbefalte covid-19-tiltak.
Offisiell klassifisering mangler

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.