Møt Lollo & Bernie på Norgesferie i sommer!

Uvanlige tider krever uvanlige tiltak. Lollo & Bernie savner selvsagt vennene sine, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Sammen med våre kjære kollegaer på Nordic Choice Hotels har vi derfor ordnet det slik at Lollo & Bernie kommer på Norgesbesøk. Det betyr at du i sommer kan ta med deg familien og møte Lollo & Bernie på følgende tre hotell: Quality Hotel Expo i Oslo, Clarion Hotel Trondheim og Quality Hotel Sarpsborg.

Mer informasjon Du som allerede har møtt maskotene våre på ett eller flere av våre hotell kommer til å kjenne deg igjen. Akkurat som i Hellas, Spania eller et annet solrikt reisemål kan barna hilse på Lollo & Bernie i deres Kids Club. Lollo & Bernie arrangerer også massevis av gøyale aktiviteter for de små, mens vårt eget personale fikser noe annet for de litt eldre barna. Dere bor som vanlig i komfortable familierom, og i restauranten spiser barn under 12 år, i følge med betalende voksne, helt gratis.Mindre informasjon

Våre rimelige hotellpakker inkluderer frokost hver dag samt et antall middager, avhengig av hvor mange netter dere bor på hotellet. Dere kan velge mellom 2-, 3- og 5-netters pakker.

Dette er inkludert

  • Barn opp til 12 år spiser gratis
  • Kids Club med Lollo & Bernie
  • Teen Lounge for eldre barn
  • Lollo & Bernie på hotellet
  • Smarte måltidspakker
  • Treningsrom
  • Familierom
  • Gratis avbestilling fram til 5 dager før ankomst

Her kan du møte Lollo & Bernie 26. juni–26. juli

Bestill et opphold på et av hotellene nedenfor og møt Lollo & Bernie

Oslo, Fornebu

Quality Hotel Expo

Quality Hotel Expo

Oslo
I sommer sjekker Lollo & Bernie inn på Quality Hotel Expo på Fornebu, utenfor Oslo. Hotellet tilbyr fine familierom og ligger ved noen av Oslos beste badestrender. Gode transportmuligheter tar dere enkelt inn til Oslo sentrum og alt hva hovedstaden har å tilby.

Trondheim

Clarion Hotel Trondheim

Clarion Hotel Trondheim

Trondheim
Clarion Hotel Trondheim tilbyr nærhet til Trondheimsfjorden og Pirbadet med både bade- og treningsmuligheter. Restauranten og de fine familierommene er litt av grunnen til at Lollo & Bernie trives ekstra godt her! At hotellet dessuten ligger i gangavstand til sentrum med et stort utvalg av butikker og restauranter er et ekstra pluss.

Sarpsborg

Quality Hotel Sarpsborg

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg
Quality Hotel Sarpsborg ligger i utkanten av Sarpsborg og er ett av Norges morsomste hotell for familier. Med både lekeland og badeland er det ikke rart at Lollo & Bernie koser seg her, og de håper selvfølgelig også å få besøk av deg og familien i løpet av sommeren. Herfra har du også gode transportmuligheter til både Sarpsborg og Oslo, for restaurantbesøk eller kanskje shopping.

Når du bestiller oppholdet gjennom Ving får du gratis parkering. Mer informasjon om hotellet får du i neste steg av bestillingen.

Mer informasjon

Lollo & Bernie følger selvsagt helsemyndighetenes råd og anbefalinger. Det kan derfor komme endringer i program og tilbud på kort varsel. Aktuell informasjon får du ved ankomst til hotellet.
 

Kontakt oss

Ring 915 08 888 eller få hjelp her