Lollo & Bernie på stranden

Tid for Mini Disco!

Savner du Mini Disco like mye som Lollo & Bernie gjør? Mens de venter på at alle kan danse sammen, inviterer de til hjemmedisco her!

Lollo & Bernie savner vennene sine, og det å kunne danse med dere. Nå er de så lei av å vente at de inviterer dere alle til hjemmedisco. Bli med på "Tid for Mini Disco", Lollo & Bernie-dansen og de gøyale sangene som vi kjenner fra Lollo & Bernie's Mini Disco!

Mer moro med Lollo & Bernie

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.