Se hotell (47)

Reiser til Nederland

Bestill en reise til Nederland og vakre Amsterdam. Gå turer langs kanalene og nyt den avslappende atmosfæren.
Nederland kalles ofte Holland i dagligtale, til tross for at Holland egentlig er en region i den vestlige delen av landet. Det er i Holland landets offisielle hovedstad Amsterdam ligger, og det er også der du bor når du bestiller en reise til Nederland med Ving. Du kan velge mellom en lang rekke hotell i sentrum av Amsterdam. De fleste hotellene ligger innenfor eller rett utenfor de mange kanalene som byen er så kjent for.

Kultur og severdigheter

Selvfølgelig finnes det tulipaner her, når den sesongen kommer. Og selvfølgelig kan du kommer over et par tresko, drikke genever og sjekke ut husbåter, hvis du ønsker det. Men Amsterdam er også en by for kafeer, kunst og klubbliv. Rembrandt og van Gogh er godt representert på byens museer, Heinekenbryggeriet er åpent for besøk, og Anne Franks hus er et gripende minnesmerke du ikke bør gå glipp av på en reise til Nederland.

Å reise rundt i Nederland

Den enkleste måte å reise fra flyplassen til Amsterdam sentrum er med tog. Toget går fra Amsterdam Airport Schiphol hvert kvarter, og turen tar ca. 20 minutter. Du kan reise med taxi, men avhengig av trafikken kan det ta lengre tid.

En av de fineste måtene å reise rundt i Amsterdam på er å leie en padlebåt og utforske kanalene. På vannet kan du utforske byen fra en annen vinkel, og kan beundre den vakre arkitekturen og alle broene som ofte er overdådig pyntet med blomster. Det er også mange fine sykkelruter å følge om du foretrekker landjorda. Nederland er som kjent et flatt land, og passer utmerket for sykkelturer.
Finn ditt hotell
Finn reise til Nederland

Reiser til Nederland

Amsterdam
Med Ving kan du reise til Amsterdam når du vil og være borte så lenge du ønsker. Velg mellom mer enn 40 hotell fra lavpris til luksus.

Inspirasjon og reisetips

Keukenhof i Amsterdam

Utflukter og matopplevelser i Amsterdam

Vår reiseekspert Sarah tipser deg om hva Amsterdam har å by på når det gjelder mat, opplevelser – ikke minst tulipaner.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.