Se hotell (43)

Reiser til Nederland

Besøk Holland og vakre Amsterdam. Spasér langs kanalene og nyt den avslappende atmosfæren.

Selvfølgelig finnes det tulipaner her, når den sesongen kommer. Og selvfølgelig kan du kommer over et par tresko, drikke genever og sjekke ut husbåter, hvis du ønsker det. Men Amsterdam er også en by for kafeer, kunst og klubbliv. Rembrandt og van Gogh er godt representert på byens museer, Heinekenbryggeriet er åpent for besøk og Anne Franks hus er et gripende minnesmerke du ikke bør gå glipp av.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Nederland?
Den beste tiden å reise til Nederland og Amsterdam er fra mai til september da det er på sitt varmeste og tørreste. Gjennomsnittstemperaturen varierer mellom 18 og 22 grader, og topper seg i juli og august. Disse månedene er også de tørreste selv om det kan regne hele året. Temperaturen er fortsatt behagelig på begynnelsen av høsten med 14–15 grader i oktober for så å synke til ca. 10 grader i november. Nedbøren øker utover høsten og om vinteren, fra desember til februar, kan det også snø. Gjennomsnittstemperaturen fra desember til april varierer mellom 4 og 13 grader på dagtid, før temperaturen raskt stiger til ca. 18 grader i mai.

Reiser til Nederland

Amsterdam
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
  • Shopping
Amsterdam er en by med mange forskjellige områder. Ving har fine hotell med sentral beliggenhet uansett hvor du velger å bo.

FINN REISE TIL Nederland