Se hotell (41)

Reiser til Nederland

Bestill en reise til Nederland og vakre Amsterdam. Gå turer langs kanalene og nyt den avslappende atmosfæren.
Nederland kalles ofte Holland i dagligtale, til tross for at Holland egentlig er en region i den vestlige delen av landet. Det er i Holland landets offisielle hovedstad Amsterdam ligger, og det er også der du bor når du bestiller en reise til Nederland med Ving. Du kan velge mellom en lang rekke hotell i sentrum av Amsterdam. De fleste hotellene ligger innenfor eller rett utenfor de mange kanalene som byen er så kjent for.

Kultur og severdigheter

Selvfølgelig finnes det tulipaner her, når den sesongen kommer. Og selvfølgelig kan du kommer over et par tresko, drikke genever og sjekke ut husbåter, hvis du ønsker det. Men Amsterdam er også en by for kafeer, kunst og klubbliv. Rembrandt og van Gogh er godt representert på byens museer, Heinekenbryggeriet er åpent for besøk, og Anne Franks hus er et gripende minnesmerke du ikke bør gå glipp av på en reise til Nederland.

Å reise rundt i Nederland

Den enkleste måte å reise fra flyplassen til Amsterdam sentrum er med tog. Toget går fra Amsterdam Airport Schiphol hvert kvarter, og turen tar ca. 20 minutter. Du kan reise med taxi, men avhengig av trafikken kan det ta lengre tid.

En av de fineste måtene å reise rundt i Amsterdam på er å leie en padlebåt og utforske kanalene. På vannet kan du utforske byen fra en annen vinkel, og kan beundre den vakre arkitekturen og alle broene som ofte er overdådig pyntet med blomster. Det er også mange fine sykkelruter å følge om du foretrekker landjorda. Nederland er som kjent et flatt land, og passer utmerket for sykkelturer.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Nederland?
Den beste tiden å reise til Nederland og Amsterdam er fra mai til september da det er på sitt varmeste og tørreste. Gjennomsnittstemperaturen varierer mellom 18 og 22 grader, og topper seg i juli og august. Disse månedene er også de tørreste selv om det kan regne hele året. Temperaturen er fortsatt behagelig på begynnelsen av høsten med 14–15 grader i oktober for så å synke til ca. 10 grader i november. Nedbøren øker utover høsten og om vinteren, fra desember til februar, kan det også snø. Gjennomsnittstemperaturen fra desember til april varierer mellom 4 og 13 grader på dagtid, før temperaturen raskt stiger til ca. 18 grader i mai.
Pass og visum
For innreise til Nederland må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. EU/Schengen-regler gjelder i Nederland og det er visumfritt for norske borgere.

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Nederland

Amsterdam
Med Ving kan du reise til Amsterdam når du vil og være borte så lenge du ønsker. Velg mellom mer enn 40 hotell fra lavpris til luksus.

Finn reise til Nederland
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.