Casa del Mar Langkawi

Langkawi, Langkawi
Ligger ved stranden, i sentrum av Kedawang, 7 kilometer fra Langkawi internasjonale flyplass og 13 kilometer fra MARDI Langkawi Agro Technology Park.
hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, spa (mot betaling), treningsrom, WiFi og 24-timers resepsjon.
Rommene har telefon, TV, safe, minibar (mot betaling), takvifte, aircondition, WiFi
, hårføner og bad.
Junior Suiter har også eget stueområde.
Suiter har også balkong.
** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. **
Adresse: Jalan Pantai Cenang, 07000 Mukim Kedawang, Langkawi, Malaysia.

Aircondition
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 0 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: LGK 7 km, PEN 154 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
5,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.