Rhodos | Reis direkte fra Stavanger med Ving
Rhodos

Fly fra

Stavanger

Reiser fra Stavanger, Sola

Ving har massevis av reiser til sol og varme fra Stavanger. Reiser du med oss slipper du dyre tilslutningsbilletter og lang reisetid – vi vil at du skal få en så behagelig ferie som mulig. Ving tilbyr både sommereiser og vinterreiser med direktefly fra Stavanger til flere fine reisemål. Reis direkte til sola fra Sola! God ferie!

Vinterreiser fra Stavanger

Reis direkte til Kanariøyene i vinter.

Sommerreiser fra Stavanger

Her ser du charterreisemålene våre sommeren 2023. Se alle reisemål her (charter + rutefly).

Kroatia fra Stavanger med Ving

Kroatia

Kroatia rommer alt du kan ønske deg i ferien: Deilige strender med krystallklart vann, spennende mat, lang historie og mye sol. Med Ving kan du reise direkte til Kroatia fra Stavanger.

Direkte fra Stavanger til Kroatia i sommer.

Reiser til Hellas fra Stavanger

Hellas

Kreta og Rhodos kan du velge blant et drøyt dusin reisemål. De greske øyene har noe for enhver smak, enten du er historieinteressert, badeglad eller begge deler. Med Ving kan du reise til Hellas fra Stavanger.

Direkte fra Stavanger til Kreta og Rhodos i sommer.

Reiser til Mallorca fra Stavanger

Mallorca

Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Den lille spanske øya har alt fra storbyvibber til trendy fjellandsbyer, i tillegg til de populære badestedene langs kysten. Med Ving kan du reise direkte fra Stavanger til Mallorca.

Direkte fra Stavanger til herlige Mallorca.

Velg hotell først?

Søk etter alle reisene fra Stavanger

Ving anbefaler

Nordic Choice-tilbud i Stavanger

Nordic Choice flyplasshotell

Som Ving-kunde får du spesialpriser på Nordic Choice sitt flyplasshotell, Quality Airport Hotel Stavanger.

Som Ving-kunde får du spesialpriser på Nordic Choice sitt flyplasshotell, Quality Airport Hotel Stavanger.

Charter fra Stavanger med Ving

Opplev verden med Ving! Fra Stavanger tilbyr vi både charterferie og pakkereiser med rutefly til massevis av spennende reisemål, både sommer og vinter.
Du kan fly charter til blant annet Kroatia og Mallorca. Med rutefly er mulighetene nesten uendelige, enten du trenger bare flybilletter eller fly+hotell. Hva med en storbyferie fra Stavanger til vakre Barcelona eller romantiske Roma? Eller er du klar for å reise sydover på kort varsel? Da bør du ta en titt på restplasser med avreise fra Stavanger.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.