Rixwell Gertrude Hotel

Beliggende i sentrum av Riga, nӕr Gamlebyen.
Beliggende i sentrum, Gertrude Hotel som er en historisk 1800-talls bygning, åpnet i oktober 2012 og ligger
bare en kort spasertur fra St. Gertrude gamle kirke, sentralbanestasjonen og busstasjoner, og hoved handlegaten.
På hotellet er det 24-timers resepsjon, heis, frokostrom, konferanserom for
møter og private arrangementer, gratis Wi-Fi.
Rommene er utstyrt med TV, telefon, luftkondisjonering og oppvarming, mini-bar, safe, skrivebord, baderom (badekar / dusj) og hårtørker.
Adresse: Gertrudes Street 70, 1005, Riga, Latvia

Aircondition
Heis
Safe
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Frokostrom
Strand: 36 km
Sentrum: 1 km
Flyplass: RIX 12 km

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
  • Bar
    Ja
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.