Bristol Hotel Opatija by Luminor Hotel Collection

Hotell Bristol kombinerer stilig Habsburg stil med alle bekvemmeligheter til et moderne velkjent hotell. Nyt kroatiske spesialiteter og god kaffe eller
slapp av i et spa og skjønnhetsområde. Hotellet tilbyr et fint miljø for alt fra bryllup til familiesammenkomster til møter, Hotellet ligger 200 meter fra det kroatiske Turistmuseum, 400 meter
fra stranden og 300 meter fra Opatija sentrum.

På hotellet er det restaurant, heis, WiFi, businessenter, konferanserom, badstue, treningsrom og 24-timers resepsjon.

Rommene har telefon, tv, aircondition, minibar (ekstra gebyr), safe, WiFi, hårføner og bad.

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden.

Vær oppmerksom på at parkering betales på stedet.

Addresss: Ulica Marsala Tita 108, 51410 Opatija, Kroatia.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering (mot betaling)
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 400 m
Sentrum: 300 m
Flyplass: RJK 40 km, PUY 100 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Lekeplass
3,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  300 m
 • Nærmeste strand/badested
  400 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.