Se hotell (1)

Reiser til Jelsa

Jelsa er en koselig badeby på øya Hvar. Hit drar man like mye for byens skjønnhet, som for den rolige atmosfæren.
Postkortvakre Jelsa ligger nord på øya Hvar og er en middelalderby med gamle steinhus, labyrintiske smug og et sjarmerende lite havnetorg. Både øst og vest for sentrumskjernen ligger det små steinstrender og badeterrasser med klart og fint vann. Kveldene tilbringes ofte på en av Jelsas mange hyggelige restauranter. Utvalget er relativt stort og her finner du alt fra pizzeriaer og fiskerestauranter til ekte «konobas» (lokale spisesteder), som alle har det til felles at de serverer smakfulle og spennende retter til høyst overkommelige priser.

Bo bra i Jelsa

Reiser du med Ving blir du innkvartert i en behagelig leilighet – perfekt om du foretrekker å lage din egen frokost av lokale råvarer, for så å nyte den på din egen balkong med havutsikt. Ving har hatt Mladina Apts på programmet i flere år, og stedet har alltid fått mye skryt av våre kunder.

Sol og bad

De fleste strendene ligger bare noen hundre meter fra Jelsa sentrum. Man følger ganske enkelt strandpromenaden til man finner frem til sin favorittstrand- eller badebrygge. Som så ofte langs den kroatiske kysten er også vannet her krystallklart nok til at man kan se bunnen på flere meters dyp. Dette gjør området til en populær destinasjon blant snorklere.

Én reise – to reisemål

Reiser du med Ving kan du få oppleve to reisemål i løpet av én og samme reise. Du tilbringer én uke på hvert sted, og får med det oppleve enda mer av Kroatia i løpet av ferien. Du kan begynne med en avslappende uke på døsige Jelsa, for så å avslutte med en uke i betydelig livligere Split, eller motsatt. Du kan også kombinere andre reisemål. Ta en titt på Vings reisemålsoversikt og finn ut hvilken kombinasjon som passer deg best.

En av skjærgårdens vakreste øyer

Superlativene står ofte i kø når Hvar omtales. Mange mener det er en av de absolutt vakreste øyene i den kroatiske skjærgården. Her og der i den frodige og bølgende vegetasjonen finner man en liten vingård, og rundt de vakre olivenlundene står møysommelig oppsatte steinmurer. Hvar er en relativt stor øy, nesten syv mil lang og 5–10 kilometer bred, og det er lett å reise rundt på egen hånd. De fleste severdighetene finner du på vestsiden av øya. Her ligger blant annet romantiske Hvar by og Pakleni-øyene, dit taxibåtene går i skytteltrafikk fylt med solhungrige turister.
Nyttige tips
  • Kombiner reisemål
  • Prisgunstig innkvartering
  • Veldig fornøyde gjester
  • Krystallklart vann
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Jelsa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Jelsa

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.