Se hotell (16)

Reiser til Kina

På en reise til Kina får du oppleve en særegen blanding av øst og vest i kombinasjon med vakker natur på øyene i området rundt Hong Kong.
Med sine 1,4 milliarder innbyggere er Kina Asias største og verdens mest folkerike land. Det er selvsagt mye å gjøre og oppleve på en reise til Kina – du kan shoppe til lave priser og riktig fråtse i ekte kinesisk mat, helt annerledes enn det vi kaller "kinesisk mat" hjemme i Norge.

Opplev Kina

Det er ingen ende på steder og severdigheter man kan besøke på en reise til Kina. Blant de aller mest populære finner man Den himmelske freds plass, Den forbudte by og Den kinesiske mur, som står på UNESCOs verdensarvliste. Det er mange lokalt arrangerte utflukter å velge mellom, tilpasset forskjellige aldersgrupper og interesser.

Vings reiser til Kina

Når du bestiller en reise til Kina med Ving bor du i storbyen Hong Kong. Dette er en verdensby som er påvirket av både østlige og vestlige tradisjoner. Byens hovedområder er Hong Kong Island, Kowloon Peninsula og New Territories. Her er det mer enn nok å se og gjøre i løpet av et spennende opphold, enten det varer i to dager eller to uker.
Finn ditt hotell

Reiser til Kina

Hong Kong
Når du reiser til Hong Kong kan du la deg begeistre av shoppingmulighetene, maten, severdigheten og det yrende folkelivet. Hong Kong ligner ikke på noe annet.

Finn reise til Kina
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.