• barnevennlig
Altamadores er et populært All Inclusive-hotell med en rolig, hyggelig atmosfære og komfortable leiligheter for opptil seks personer. Hotellet ligger høyt
oppe i åssiden og fra store deler av hotellet har du en flott utsikt over havet og Playa de Amadores.
På hotellet er det et stort bassengområde med basseng, barnebasseng, solsenger og parasoller
. For deg som foretrekker litt roligere omgivelser finnes det også en solterrasse der du kan nyte late dager på en solseng eller en baliseng. I tilknytning til bassengområdet ligger bassengbaren der du kan få servert kalde og varme drikker til langt utpå kvelden. Her ligger også hotellets restaurant som serverer frokost, lunsj og middag fra buffé. Siden All Inclusive er inkludert i reisens pris behøver du ikke å tenke på å ta med deg kortet eller lommeboken.
Ønsker du å trene i ferien har hotellet en enkelt utstyrt, liten utendørs treningspark under tak. Du kan også leie en elsykkel i resepsjonen og utforske omgivelsene. Du kan for eksempel sykle eller gå ned bakken og til den flotte Amadores-stranden, og kanskje fortsette langs den pene strandpromenaden helt inn til Puerto Rico. Orker du ikke å gå opp bakken fra stranden til hotellet, koster det ikke mange euro med taxi. I vintersesongen tilbyr hotellet gratis busstransport flere ganger daglig til og fra busstasjonen i Puerto Rico og stranden i Amadores. For de yngste gjestene finnes det både lekeplass og en liten vannlekepark.
Altamadores tilbyr lyse leiligheter og juniorsuiter med balkong eller terrasse. For litt større familier er det mulig å bestille leilighet med plass til opptil seks personer.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 2001
Renovert 2015 og 2021
3 bygning/er
2 etasje/r i to bygninger og 3 etasjer i hovedbygningen
95 rom/leiligheter
Heis, delvis (i hovebygningen)
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling
Myntvaskeri mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • All Inclusive er inkludert
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Rom for opptil 6 personer
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  1,2 km
 • Hovedsentrum
  3 km
 • Nærmeste strand/badested
  1,1 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.