Hotell Punta Negra ligger ved havet nær vakre Riviera del Corallo, på nordvest kysten av øya Sardinia. Hotellet har fantastisk utsikt over det krystallklare
havet og de lange sandstrendene. Hotellet serverer romantiske middager med stearinlys på terrassen i måneskinnet omgitt at lyden av havet og lukten av salt. Hotellet ligger ved stranden
, 600 meter fra landsbyen Fertilia, 7 kilometer fra Alghero Marina og 7,5 kilometer fra sentrum av Alghero.

På hotellet er det restaurant, bar/salong, snackbar, svømmebasseng, barnebasseng, terrasse, lekeplass, tennisbane, parkering og 24-timers resepsjon.

Rommene har aircondition, bad, tv, telefon, minibar og safe.

Viktig: Utstyr for spebarn (20-30EUR/natt) må betales på stedet.

** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: Reg. Punta Negra 24 (Fertilia), 07041 Alghero, Sardinia, Italia.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 0 m
Sentrum: 7,5 km
Flyplass: AHO 6 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  7,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.