Florida Hotel

Når du bor på dette overnattingsstedet ved sjøen i Alghero, befinner du deg få minutter unna Lido strand og San Giovanni strand
Når du bor på dette overnattingsstedet
ved sjøen i Alghero, befinner du deg få minutter unna Lido strand og San Giovanni strand. Dette hotellet ved stranden ligger rett i nærheten av Madonna del Santo Rosario og Maddalena
Tower.Rom Føl deg som hjemme i et av de 73 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og flatskjerm-TV. Rommene har privat balkonger. Takket være parabol-TV har du all underholdningen du trenger. Rommene har privat bad med dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et utendørs basseng, et treningssenter og et sesongbasert utendørs basseng. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og TV i lobbyen.Servering Dette hotellet har en restaurant som serverer frokost og middag, og du kan også bestille mat og drikke via romservice (på fastsatte tidspunkter). Dette hotellet har et basseng hvor du kan nyte et forfriskende bad mens du bestiller din yndlingsdrink i bassengbaren.Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.