Se hotell (0)

Reiser til Alghero

Reis med Ving til Alghero og opplev det beste av hva Sardinia har å tilby: fine strender og spennende historie.
Sjarmen med Alghero er at her får du byliv og strandliv på én og samme reise. Alghero består egentlig av to deler, gamlebyen og Lido. Gamlebyen er akkurat så romantisk som du kan forestille deg, med trange smug og koselige restauranter innenfor en bymur. Like utenfor bykjernen ligger området Lido og den fine stranden med samme navn.

Å gjøre i Alghero

Alghero har røtter tilbake til 1000-tallet, og i dag finnes det fortsatt mange historiske severdigheter å beundre, som for eksempel katedralen Santa Maria og Porta Terra-tårnet. Fra havnen i Alghero kan du ta båten til Neptunusgrotten som imponerer med sine mektige dryppsteinformasjoner.
Leier du bil er det mange interessante utfluktsmål på under en times kjøretur fra Alghero, og vil du dra på en heldagsutflukt kan du ta fergen over til Korsika. Ellers holder det kanskje å gå herlige kveldsturer langs bymuren og nyte denne italiensk perlen som enda ikke er oppdaget av de store turistmengdene. Inne i gamlebyen er det mange butikker for deg som liker shopping.

Vings Alghero

Med Ving reiser du med rutefly til Alghero og bestemmer selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Du kan velge mellom flere hyggelige hotell med fin beliggenhet, og reisemålet passer like bra for en romantisk helg som for en familieferie. Ving har hotell med sentral beliggenhet i Alghero og langs kysten ut mot Baia de Conte.
Det er mange strender rundt Alghero, og den mest barnevennlige av dem er La Pelosa. Men Lido er også langgrunn og kantet med restauranter og kafeer. Inne i byen er det fine, lange strender med finkornet sand og et stort utvalg av hyggelige barer, trattoriaer og restauranter.
Nyttige tips
  • Lang strandpromenade
  • Barnevennlige strender
  • Hotell ved stranden
  • Gode restauranter
  • Lokale restauranter
  • By og strand

Våre gjesters vurdering Alghero

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Alghero

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.