Se hotell (8)

Reiser til Alghero

Reis med Ving til Alghero og opplev det beste av hva Sardinia har å tilby: fine strender og spennende historie.
Sjarmen med Alghero er at her får du byliv og strandliv på én og samme reise. Alghero består egentlig av to deler, gamlebyen og Lido. Gamlebyen er akkurat så romantisk som du kan forestille deg, med trange smug og koselige restauranter innenfor en bymur. Like utenfor bykjernen ligger området Lido og den fine stranden med samme navn.

Å gjøre i Alghero

Alghero har røtter tilbake til 1000-tallet, og i dag finnes det fortsatt mange historiske severdigheter å beundre, som for eksempel katedralen Santa Maria og Porta Terra-tårnet. Fra havnen i Alghero kan du ta båten til Neptunusgrotten som imponerer med sine mektige dryppsteinformasjoner.
Leier du bil er det mange interessante utfluktsmål på under en times kjøretur fra Alghero, og vil du dra på en heldagsutflukt kan du ta fergen over til Korsika. Ellers holder det kanskje å gå herlige kveldsturer langs bymuren og nyte denne italiensk perlen som enda ikke er oppdaget av de store turistmengdene. Inne i gamlebyen er det mange butikker for deg som liker shopping.

Vings Alghero

Med Ving reiser du med rutefly til Alghero og bestemmer selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Du kan velge mellom flere hyggelige hotell med fin beliggenhet, og reisemålet passer like bra for en romantisk helg som for en familieferie. Ving har hotell med sentral beliggenhet i Alghero og langs kysten ut mot Baia de Conte.
Det er mange strender rundt Alghero, og den mest barnevennlige av dem er La Pelosa. Men Lido er også langgrunn og kantet med restauranter og kafeer. Inne i byen er det fine, lange strender med finkornet sand og et stort utvalg av hyggelige barer, trattoriaer og restauranter.
Nyttige tips
 • Lang strandpromenade
 • Barnevennlige strender
 • Hotell ved stranden
 • Gode restauranter
 • Lokale restauranter
 • By og strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Alghero

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Det er mange fine strender i og rundt Alghero. Hotellbassengene er åpne fra ca. mai til september. Åpningstidene kan variere avhengig av lufttemperaturen.
Mat, drikke og uteliv
Det er mange gode restauranter i Alghero. Prøv gjerne lokale spesialiteter som helstekt spedgris (Porcheddu), hummer (Arragosta) og lufttørket fiskerogn (Bottarga).
Mesteparten av utelivet i Alghero foregår på barene i gamlebyen. Om sommeren er det også nattåpne barer langs stranden sør for gamlebyen.
Shopping
Det er mange butikker i smugene i gamlebyen. På Via Roma ligger det mer eksklusive butikker som blant annet selger klær og smykker.
Aktiviteter og severdigheter
Omgivelsene byr på historiske og kulturelle severdigheter. Vi anbefaler å leie sykkel og utforske området på egen hånd.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Sardinia på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Turistskatt i Alghero

I Alghero kreves det en hotellskatt på samtlige hotell: 2,5 euro pr. person og natt i maks. 7 netter. Barn under 12 år betaler ikke skatt.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 Volt. Europeisk standard.

Språk

Italiensk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 20 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du til Alghero med rutefly året rundt. Det betyr at du selv kan velge når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Flyet lander i Olbia, ca. 135 km fra Alghero. Reisetiden fra flyplassen til hotellene i Alghero er ca. 1 time og 40 minutter. Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
13°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
20°11°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
24°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juni
29°17°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • juli
32°20°
11
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
31°21°
10
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°19°
24
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • oktober
24°15°
21
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
19°12°
18
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
15°9°
16
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Alghero
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.