Just Hotel Milano

Har du Just Hotel Milano som ditt overnattingssted i Milano vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Piazza del Duomo og Teatro alla Scala. Dette
hotellet med hele 4 stjerner ligger 2,7 mi (4,3 km) unna Katedralen i Milano og 1,7 mi (2,7 km) unna Galleria Vittorio Emanuele II.
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst. Oppholdet
betales i sin helhet ved innsjekking.
Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 5.00 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år. Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.
Pris for frokostbuffé: ca. EUR 20 per person. Pris for selvbetjent parkering: 26 EUR per natt. Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Ubetjent parkering (mot tilleggsgebyr)
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
3,5
Hotellfakta
  • Bar
    Ja
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.