Vær
Når er det best vær på Island?
Islands klima påvirkes i stor grad av havstrømmene rundt øya. Perioden juli–august er den beste tiden å reise hit på. Den milde sommeren er nemlig også Islands tørreste, lyseste og varmeste periode. Gjennomsnittstemperaturen ligger da på 12-14 grader på dagtid. På vinteren kan det komme mye nedbør, og gjennomsnittstemperaturen ligger på 2-4 grader på dagtid.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Island. For mer informasjon ta kontakt med Islands ambassade på tlf. 23 23 75 30. https://bit.ly/2K1ljhC

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Island.

Reiser til Island

Reykjavik
Med Ving kan du skreddersy reisen til Reykjavik. Her venter et pulserende uteliv, heftige naturopplevelser og god mat av ferske råvarer.

FINN REISE TIL Island