Se hotell (43)

Reiser til Island

En reise til Island kan friste med fantastisk og unik natur og uteliv i verdensklasse.

Hovedstaden Reykjavik er kanskje verdens minste storby. Med ca. 150.000 innbyggere er byen en herlig blanding av internasjonal storby og sjarmerende småby, med alt innen gangavstand. Reykjavik er definitivt en utelivsmetropol med høy trendfaktor. Her finner du ofte det siste innen mote, kunst og musikk før det dukker opp andre steder.

Reise rundt på Island

Men Island er mye mer enn Reykjavik. Rett utenfor byen venter dramatisk vakker natur med isbreer, vulkanske områder, grønne dalsider og glitrende fossefall. Gå ikke glipp av en tur ut i naturen med Islands eget transportmiddel; islandshesten.

Severdigheter på Island

En av Islands aller mest populære attraksjoner er Den blå lagune, et geotermisk spa-anlegg med mineralrikt og turkisfarget vann. Om du er interessert i natur og dyreliv, kan vi anbefale en hvalsafari hvor du kan oppleve hvaler, delfiner og spekkhuggere. Her kan du studere disse mektige dyrene i deres rette miljø. Er du fan av tv-serien "Game of Thrones" bør du bli med på en rundtur hvor noen av innspillingsstedene på øya inngår. Glem ikke å forhåndsbestille de viktigste severdighetene før reisen til Island, for da får du ofte bedre pris og er garantert plass.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Island?
Islands klima påvirkes i stor grad av havstrømmene rundt øya. Perioden juli–august er den beste tiden å reise hit på. Den milde sommeren er nemlig også Islands tørreste, lyseste og varmeste periode. Gjennomsnittstemperaturen ligger da på 12-14 grader på dagtid. På vinteren kan det komme mye nedbør, og gjennomsnittstemperaturen ligger på 2-4 grader på dagtid.
Pass og visum
Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Reiser til Island

Reykjavik
Med Ving kan du skreddersy reisen til Reykjavik. Her venter et pulserende uteliv, heftige naturopplevelser og god mat av ferske råvarer.

FINN REISE TIL Island