Hotel Island Spa and Wellness hotel

Med sin plassering ved siden av Laugardalur Park, er stedet både fredelig og i nærheten av bysentrum i Reykjavik. Hovedgaten Laugavegur nås etter 5 minutters
rask gange, mens Laugardalsholl Stadium – en innendørs flerbruksarena som i 1972 var arrangør for den såkalte “århundrets sjakk-kamp" - er bare 300 meter unna. Nærmeste lokale busstasjon
er 100 meter unna, og gir praktisk tilgang til resten av byen. Gjester som ser etter middagsmuligheter finner et antall restauranter og barer innen 1 km radius. Dersom man ikke har lyst til å utforske området, vil man virkelig sette pris på stedets øyrestaurant. Den serverer lokale og internasjonale spesialiteter, og er et perfekt sted for et hyggelig måltid. Etter dette kan gjestene tar turen til den koselige lobbybaren, og slappe av med en fristende kaffe eller en deilig cocktail.

Antall etasjer (i hovedbygningen): 7
Totalt antall rom: 128
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask: Mot betaling
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Oppvarmet innendørsbasseng
 • Spa
Hotellfakta
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Treningsrom
  Mot betaling
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.