Hotell Fron er et moderne og vennlig hotell som ligger i hjertet av Reykjavik på hoved handlegaten, Laugavegur. Ligger i Reykjavík sentrum, 700 meter fra
en Konserthall, 2 kilometer fra Reykjavík innenlands flyplass, 3 kilometer fra et offentlig svømmebasseng og 50 km fra Keflavík internasjonale flyplass.
## Oversikt
Hotel Frón er et moderne
og vennlig hotell som ligger i hjertet av Reykjavík på den største handlegaten, Laugavegur. Hotellet er enkelt i design, men likevel elegant og strukturert for å dekke alle gjestenes individuelle behov.
## Plassering
Ligger i Reykjavík sentrum, 700 fra et konserthus, 2 km fra Reykjavík innenlands lufthavn, 3 km fra et offentlig svømmebasseng og 50 km fra Keflavík internasjonale lufthavn.
## Rom
Alle rommene har eget bad, minibar, telefon, TV, trådløs internettilgang, hårføner og safe for å oppbevare verdisaker. Leilighetene har også kjøkken, spisestue / stue, kjøleskap og mikrobølgeovn.
## Egenskaper
Hotel Fron tilbyr gratis Wi-Fi. Adgangskoden er tilgjengelig i resepsjonen. Hotellet tilbyr daglig renseritjeneste. Parkering er tilgjengelig etter avtale og mot en daglig avgift.
## Mat drikke
Den nærliggende skandinaviske restauranten tilbyr nordiske retter samt hotellets frokostbuffé hver morgen.
## Turistinformasjon
500 m til Hallgrimskirkja
700 m til Harpa
1,2 km til Sun Voyager
** Merk: Resepsjon med begrenset åpningstid. Vennligst informer flynummer og beregnet ankomsttid når du bestiller dette hotellet.

Aircondition
Heis
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Sentrum: 0 m
Flyplass: RKV 2 km, KEF 50 km

Offisiell klassifisering mangler
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.