Maldron Hotel Smithfield

Dette sjarmerende hotellet er i O'Connell Street. De 92 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble
gjennomførende oppusset i 2015. Maldron Hotel Smithfield tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Maldron
Hotel Smithfield tilbyr ikke babysenger. Maldron Hotel Smithfield har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes en parkeringsplass. Dette hotellet følger grønne og miljøvennlige retningslinjer. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Noen av tjenestene til Maldron Hotel Smithfield kan koste ekstra.

Byggeår: 2006
År for siste renovering: 2015
Antall etasjer (i hovedbygningen): 6
Totalt antall rom: 92
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Supermarked
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
  • Bar
    Ja
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.