Cassidys Hotel

Koselig familieeid hotell i typisk irsk stil med rød murstein. Koselig beliggenhet på Parnell Square i enden av O’Connell Street.
## Oversikt
Cassidys hotell
, Dublin, ligger i hjertet av Dublins sentrum overfor det berømte Gate-teatret på Upper O'Connell Street, og i nærheten av alt en besøkende til Dublin kan ønske seg. Dublins shoppingstrøk
og museer ligger alle innen en kort spasertur fra Cassidys hotel. Dette Dublin-hotellet utgjør en av byens berømte georgiske terrasser på Parnell Square.
## Plassering
De 3 georgiske byhusene ligger en 10-minutters spasertur fra Trinity College, en rekke butikker og Dublins natteliv på Temple Bar. Eiendommen ligger også få kilometer unna til forskjellige turiststeder.
## Rom
Alle rommene har blendingsgardiner og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Gjestene har også tilgang til noen fasiliteter for å lage te og kaffe eller spise, og har tilgang til gratis Wi-Fi i fellesområdene.
## Egenskaper
Cassidys Hotel har en bar der gjestene kan glede seg over drikkevarer, bistro-restaurant og et treningsstudio for å sikre at gjestene trener. Det ligger på toppen av O'Connell Street, overfor Gate Theatre.
## Mat drikke
Eiendommen har en fin restaurant, designet med rik mahognypanel og sitteplasser i skinn. Det serverer moderne irsk mat, og tradisjonell frokost serveres også hver morgen.
## Turistinformasjon
1 km til Temple Bar
1 km til Irish Whisky Museum
13 km til Dublin lufthavn

Aircondition
Heis
Safe
Bilparkering (mot betaling)
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Sentrum: 0 m
Flyplass: DUB 13 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.