Academy Plaza Hotel

Moderne 3-stjerners hotell i sentrum av Dublin.
Academy Plaza Hotel ligger i sentrum av Dublin og er et 3-stjerners hotell med kort vei til byens beste
shoppingområder, gallerier, teater, Trinity College, St. Stephens Green og Temple Bar. Hotellet passer også godt for forretningsreisende da det er kort vei til IFSC (Irish Financial Service
Center).
Hotellet har resepsjon, restaurant og en pub. Hotellrommene har bad med dusj, kaffekoker, strykejern, telefon, TV og air-condition.
Adresse: 10-14 Findlater Place
Off Upper O'Connel Street, Dublin 1, Ireland

Aircondition
Heis
Safe
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Sentrum: 0 m
Flyplass: DUB 7 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.