Se hotell (49)

Reiser til Dublin

En reise til Dublin er en reise til en av Europas mest sjarmerende hovedsteder, med gode handlemuligheter og trivelig uteliv. Og alt er innen gangavstand.
Dublin forbindes med musikk, puber og berømte forfattere. Og med fine spaserturer hvor hvert gatehjørne byr på nye opplevelser. Store deler av byen ble reist på 1700-tallet, og mange av byens bygninger er fra denne tiden, noe som understreker byens storslagne og samtidig litt slitte stil. Midt i byen ligger parken St. Stephen's Green, og ikke langt fra den ligger nasjonalmuseet og Trinity College med et av verdens fineste bibliotek, hvor du kan beundre den fantastiske Book of Kells fra 800-tallet. I utkanten av Dublin ligger det flere hyggelige småsteder, blant annet fiskelandsbyen Howth, havnebyen Dun Laoghaire og historiske Dalkey med sitt middelalderslott.

I Dublin er det alltid noe å se eller gjøre, og blir du sulten venter en mengde restauranter på å få servere deg irske spesialiteter fra hav og land. Du kommer ikke til å ha noen problemer med å få tiden til å gå!

Utelivet i Dublin

Å gå på puben er en stor del av dublinernes liv, og de tar gjerne en pint eller to etter jobb. Det bor mange unge mennesker i Dublin, noe som setter sitt preg på utelivet. Nattklubber og puber finner du overalt, spesielt i området Temple Bar. Her kan du nippe til en pint of Guinness og slå av en prat med sidemannen. Er du musikkelsker vil du sannsynligvis stortrives i Dublin. Byen har et stort utvalg av utesteder som spiller live musikk – først og fremst rock og irsk folkemusikk. Det kan være vanskelig å få oversikt over alt som skjer i byen, så et tips er å lese Event Guide eller In Dublin.

Shopping uten stress

Shopping i Dublin kan absolutt konkurrere med London, med den fordelen at alt ligger i gangavstand. De to største shoppingområdene ligger i strøket rundt Grafton Street og O'Connell Street. Her er det mange britiske kleskjeder og store kjøpesentre hvor du finner merkeklær og sko. På Grafton Street ligger dessuten Dublins mest eksklusive varehus Brown Thomas, der de fleste av de store designerne er representert. Men hvis du har mer sansen for småbutikker skal du holde deg rundt Temple Bar.

Velg hotell i Dublin

Når du bestiller en reise med Ving til Dublin kan du velge blant en rekke hotell, fra enklere standard kun ti minutter fra utelivet i Temple Bar, til ordentlige luksushotell i sentrum av Dublin. Her bor du et steinkast fra St. Stephen's Green, og bare noen minutter å gå fra Trinity College. Husk at du kan bestille en reise med valgfri reiselengde til Dublin – en miniuke, en helg eller noe som passer deg bedre. Valget er ditt!
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Sentrale hotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Luksushotell
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Dublin

Finn reise til Dublin