Se hotell (14)

Reiser til Ubud

En reise til håndverksbyen Ubud er ensbetydende med avkobling for både kropp og sjel. Ubud er fra gammelt av Balis kulturelle sentrum.

Her oppe i fjellene er klimaet svalere og tempoet roligere, og det er i det hele tatt litt mer eksklusivt og en anelse dyrere. Ubud handler først og fremst om å nyte naturen og omgivelsene, skjemme seg bort på et spa og kanskje prøve rafting i elven. På våre hotell bor du på første klasse og nyter god service i et rolig, grønt og romantisk miljø.

Lekre hotell

I Ubud har Ving flere lekre hotell å velge mellom. Velger du Alila Ubud bor du på et designerhotell på en høyde med en overveldende utsikt over regnskogen. Vil du heller bo i nærheten av Ubud sentrum trives du kanskje bedre på Pertiwi, Her kan du bestille en villa med eget basseng.

Se mer av Bali

Ubud er perfekt for et par netter i kombinasjon med strendene langs kysten. Etter å ha slappet av et par dager oppe i fjellene lengter du kanskje til Sanurs barnevennlige strand eller Kutas fornøyelsesliv. Når du bestiller en reise til Ubud med Ving kan du kombinere reisemålene etter eget ønske og smak.

Nyttige tips
 • Hotell med spa
 • Hotell med gratis WiFi
 • Rom med eget basseng
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ubud

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Vær og klima
 • januar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • februar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • mars
31°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • april
31°26°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
30°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
30°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
30°26°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
32°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • desember
31°26°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
Strender
Ubud ligger omtrent midt på øya, og her bader du i hotellbassenget.
Fly og transport

Flytid

Ca. 17 timer og 20 minutter fra Oslo inkl mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Ubud året rundt og selv bestemme avreisedag og reiselengde. Flyet lander på flyplassen i Denpasar.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.
Les mer om transport her.

Reisetiden fra Denspasars flyplass til hotellene i Ubud er ca. 1,5–2 timer (ca. 40-55 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Ubud har mange restauranter.
Nattelivet i Ubud er beskjedent; hit kommer du for å slappe av.
Shopping
Ubuds utvalg av shopping består av kunsthåndverk, treskjæring, batikk og klær som selges overalt.
Aktiviteter og severdigheter
i Ubud handler dagene først og fremst om å slappe av, unne seg spa-behandlinger og ligge ved bassenget. Ønske du mer å gjøre kan du prøve rafting eller fotturer i området.
Hvordan du tar deg rundt
På Bali er det rimelig å ta taxi.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

ECPAT

Ving har siden 1999 samarbeidet aktivt med organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel.

Pass og visum

Innreisebestemmelser
Fra og med 10. juni 2015 er det visumfritak for norske statsborgere som skal besøke Indonesia som turister i opptil 30 dager. Visumfritaket forutsetter ankomst ved en av fem internasjonale flyplasser eller en av tre internasjonale havner. Utfyllende informasjon finnes på hjemmesidene til Den indonesiske ambassaden i Oslo. Er besøket lengre enn 30 dager må man søke om turistvisum som gjelder opptil 60 dager. Kontakt Indonesias ambassade for mer informasjon om hva som gjelder for andre nasjonaliteter
....

For andre former for opphold enn turisme, er det svært viktig å kontakte den indonesiske ambassaden i Oslo for informasjon om hvilken type visum som er nødvendig. Feil type visum, ved f.eks. arbeidsopphold i landet, kan i enkelte tilfeller medføre arrestasjon av politiet.

Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes vaksiner som gir beskyttelse i flere år. Husk å vaksinere deg minst fire uker før avreise. Les mer om vaksiner på www.ving.no/vaksineinformasjon

Valuta og betaling

Indonesiske rupiah (IDR). Ta med kontanter i US dollar, ikke norske kroner (vanskelig å veksle). 100 US dollarsedler gir beste kurs ved veksling. American Express, MasterCard, VISA er kredittkort som aksepteres.

Tidsforskjell

Vintertid: +7 timer. Sommertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Indonesisk

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i Indonesia, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger eller to dobbeltsenger queen size. Se hva som gjelder for ditt hotell.

Metanol i lokalprodusert alkohol

Reisende i Indonesia oppfordres til å være oppmerksomme ved inntak og kjøp av lokal alkohol som kan forekomme i drinker og coktails rundt omkring i Indonesia, bl.a. på Bali, Java og Lombok. Lokalprodusert alkohol, f.eks. palmevin – arak – kan inneholde metanol, som er ekstremt helsefarlig. Derfor oppfordrer vi gjestene våre til å vise forsiktighet ved innkjøp og konsumering av fremfor alt arak, men også andre lokalproduserte alkoholholdige drikkevarer.
Finn reisen din til Ubud