• passer for voksne

Rhodos Horizon Blu

Rhodos Horizon Blu er et populært og velkjent hotell for voksne i Rhodos by, med hyggelig personale og mange stamgjester. Rhodos Horizon Blu har en super
beliggenhet, bare et steinkast fra nærmeste strand, Windy Beach. I gangavstand finner du også den populære stranden Elli Beach.
Hotellet har et lite bassengområde med bassengbar som serverer
enkle småretter og avkjølende drikkevarer hele dagen. Rundt bassengområdet kan du enten slappe av på en solseng i skyggen fra en parasoll eller nippe til favorittdrikken i en av sittegruppene. På hotellet finner du også et spa der du kan unne deg en avslappende massasje og velværebehandlinger. Foretrekker du å få opp pulsen kan du besøke hotellets lille, fine treningsrom med blant annet tredemølle, crosstrainer og frivekter mot betaling.
I hotellets restaurant kan du starte dagen med en god frokost. Hvis du vil gjøre ferien ekstra behagelig, har du mulighet til å kjøpe halvpensjon. Da er også en middagsbuffé inkludert, med både lokale og internasjonale retter. Rundt hjørnet fra hotellet ligger det både restauranter og fornøyelser, og ønsker du et større utvalg har du både shoppingmuligheter og Rhodos' gamleby i gangavstand fra hotellet. I den middelalderske gamlebyen finner du koselige gater, historiske ruiner og flere museer. Vil du se mer av Rhodos kan du med fordel bestille en leiebil via Ving.
Rhodos Horizon Blu har fine dobbeltrom og suiter med lyst interiør, og vil du gjøre ferien ekstra luksuriøs, kan du bestille et rom med havutsikt.
Hotellet har 16-årsgrense.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1985 og 1989
Renovert 2014 og 2020
1 bygning/er
5 etasje/r
250 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  350 m
 • Hovedsentrum
  800 m
 • Nærmeste strand/badested
  75 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.