Acandia Hotel

Acandia er et pent og hyggelig hotell for deg som vil bo i nærheten av både strand og by. Hotellet har perfekt beliggenhet i Rhodos by, med gangavstand
til den populære Elli Beach-stranden. Foretrekker du å ligge ved bassenget, har hotellet et innbydende bassengområde med solsenger og parasoller.
På Arcandia bor du på moderne rom med balkong
, som har frokostbuffé inkludert i prisen. Her serveres blant annet nybakte paier og brød hver morgen. Hotellet har også en velfylt bar der dyktige bartendere mikser gode drinker. I hotellbaren kan du også bestille småretter på dagtid.
Rundt hotellet finnes et stort utvalg av restauranter og fornøyelser, og like ved Kyprosplassen finner du øyas beste shoppinggate. Ca. 1,5 km unna, bak de gamle bymurene, ligger Rhodos' gamleby med koselige tavernaer og historiske severdigeter. Her kan du rusle rundt i trange, koselige gater blant fontener og idylliske, små torg.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 1970
Renovert 2020
1 bygning/er
5 etasje/r
85 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi på hele hotellet
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Nei
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Aircondition i alle rom/leiligheter
   Ja
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring – dager pr. uke
   7
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Hovedsentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   300 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.