Lardos Bay

Hotellet liigger i Lardos, på den sørlige delen av Rhodos, i nærheten av den historiske byen Lindos og 200 meter fra stranden.
Lardos Bay Hotellbestår av
fire bygninger som ligger ca. 2 kilometer fra Lardos og 8 kilometer fra den historiske og arkeologiske byen Lindos. Det er en lokal buss mindre enn 100 meter unna, og Lardos stranden er 200
meter fra hotellet. I landsbyen Lardos og rundt det fargerike hovedtorget Lardos, finner du flere kafeer, barer, restauranter og tavernaer. Rhodos sentrum ligger 50 km unna, og flyplassen er ca. 55 km fra hotellet.
Komplekset har resepsjon med safer (mot betaling), restaurant og bar, salong med tv, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, solterrasse med basseng snackbar, hage og lekeplass.
Rommene er utstyrt med aircondition, WiFi mot betaling, safe med ekstra kostnad, tv, kjøleskap telefon, balkong eller terrasse og baderom med dusj.
** Luftkondisjoneringen er i bruk fra juni til september. **
**Ved valg av "LIGHT alt inkludert":
LIGHT alt inkludert inkluderer alle måltider (frokost, lunsj og middag) og drikkevarer til måltidene slik som lokale merker av brus, vann, øl og vin. Alle andre alkoholholdige drikkevarer som long drinks, cocktailer koster ekstra. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert.
Adresse: 85102, Lardos, Rhodos, Hellas.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Bar
Restaurant
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 200 m
Sentrum: 2 km
Flyplass: RHO 55 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
 • Ligger nær strand/badested
3,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.