Kalithea er et sjarmerende, familiedrevet hotell i nærheten av både stranden og sentrum. Hotellet har mange stamgjester og ligger sentralt i Kallithea
. En ferie på Kallithea innebærer avkobling og det frodige beplantede bassengområdet er det naturlige samlingsstedet. Her kan du ligge på solsengen med en bok, ta avkjølende bad i bassenget og
nyte god drikke og litt snacks fra bassengbaren. Frister det med en stranddag, er det kort vei å gå fra hotellet og ned til den fine stranden. Hver morgen kan du få en god frokost i hotellets frokostrom.
Vil du se litt mer av omgivelsene finner du både turstier og vakre, historiske hus i nærheten. Ellers ligger Rhodos' gamle, historiske bykjerne og et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker ca. 4 km fra hotellet.
Hotellet er familiedrevet og har mange stamgjester. Hotellet har et hyggelig bassengområde med solsenger og bassengbar, og det er bare en kort spasertur ned til den fine stranden.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1984, 1999 og øverste etasje 2017
Renovert 2011 (dobbeltrom med mulighet for en ekstraseng), 2012 (resepsjonen) og 2017 (1-romsleilighet i øverste etasje samt dobbeltrom i øverste etasje)
1 bygning/er
3 etasje/r
35 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har miljøskatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotell- eller leilighetsklassifisering og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

Mars–oktober
1–2 stjerne(r): 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 7,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 10,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

November–februar
1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi på hele hotellet
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Nei
  • Bar
   2 stk.
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Aircondition i alle rom/leiligheter
   Mot betaling
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring – dager pr. uke
   6
  • Nærmeste sentrum
   50 m
  • Nærmeste strand/badested
   400 m

  PRISER OG BESTILLING