Amira Hotel er et enkelt hotell i landlige omgivelser og med gangavstand til stranden. Hotellet ligger utenfor Kallithea og tilbyr koselige dobbeltrom
og leiligheter for opptil fire personer. I hagen rundt hotellet ligger bassengområdet som innbyr til rolige stunder og avkjølende bad. For hotellets yngste gjester finnes et barnebasseng hvor
barna kan plaske og leke. På bassengområdet ligger det også en hyggelig bassengbar som serverer drikke og enkel mat som sandwicher og pizza.
Amira Hotel har en bufférestaurant der du kan komponere ditt eget måltid til både frokost, lunsj og middag. For en ekstra behagelig ferie kan du kjøpe til All Inclusive.
Har du lyst til å se litt mer av omgivelsene, kan du leie sykkel på hotellet. Ønsker du å utforske mer av Rhodos kan du leie en bil eller bli med på en utflukt med Ving.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1993
Renovert 2018 (rommene), 2021 (maling av alle dobbeltrom samt renovering av noen bad) og 2022 (maling av rom og utskifting av møbler og madrasser)
4 bygning/er
2 etasje/r
166 rom/leiligheter
Heis (i hovedbygget)
Resepsjon
Safe i resepsjonen mot betaling
Minimarked

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barnebasseng
 • All Inclusive mot tillegg
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Mot betaling
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Hovedsentrum
  6 km
 • Nærmeste strand/badested
  400 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.