Attalos Hotel

Hotell med utsikt over Akropolis, beliggende i det historiske området av Athen, nær Plaka-distriktet, 100 m fra Monastiraki undergrunnsstasjon og mindre
enn 1 km fra Syntagma-plassen.
Attalos Hotel ligger nær sentrum av Athen og Plaka-distriktet. Det ligger mindre enn 2 km fra Akropolis, Agoraen, Plaka og Athens viktigste historiske monumenter
, det ligger også i kort gangavstand til shoppingområder, restauranter, kafeer og loppemarked.
Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, lobbyområde, heiser, WiFi-internettilgang, internetthjørne (ekstra kostnad), stue TV, frokostsal og takterrasse/bar.
Rommene er utstyrt med A/C, telefon, TV, WiFi, minibar, safe, bad med badekar/dusj og hårføner.
Adresse: 29, Athinas Str, Monastiraki, 10554 Athen, Hellas.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Strand: 9,6 km
Sentrum: 850 m
Flyplass: ATH 42 km

Offisiell klassifisering mangler
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.