Attalos Hotel

Hotell med utsikt over Akropolis, beliggende i det historiske området av Athen, nær Plaka-distriktet, 100 m fra Monastiraki undergrunnsstasjon og mindre
enn 1 km fra Syntagma-plassen.
Attalos Hotel ligger nær sentrum av Athen og Plaka-distriktet. Det ligger mindre enn 2 km fra Akropolis, Agoraen, Plaka og Athens viktigste historiske monumenter
, det ligger også i kort gangavstand til shoppingområder, restauranter, kafeer og loppemarked.
Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, lobbyområde, heiser, WiFi-internettilgang, internetthjørne (ekstra kostnad), stue TV, frokostsal og takterrasse/bar.
Rommene er utstyrt med A/C, telefon, TV, WiFi, minibar, safe, bad med badekar/dusj og hårføner.
Adresse: 29, Athinas Str, Monastiraki, 10554 Athen, Hellas.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Strand: 9,6 km
Sentrum: 850 m
Flyplass: ATH 42 km

Offisiell klassifisering mangler
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.