Borussia Dortmund

Opplev Borussia Dortmund på Signal Iduna Park

Vings samarbeidspartner er offisiell agent til Borussia Dortmund. Du er derfor i trygge hender når du bestiller din fotballpakke hos oss.

Våre fotballpakker selges kun til Borussia Dortmund-supportere ettersom alle billettene er i hjemmeseksjonen på Signal Iduna Park.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag. Les mer under [Viktig å vite](/fotballreiser/dortmund/viktig-a-vite)
Borussia Dortmund

Opplev Borussia Dortmund

- [Kamper](/fotballreiser/dortmund) - [Signal Iduna Park](/fotballreiser/dortmund/signal-iduna-park) - [Våre pakker](/fotballreiser/dortmund/pakker) - [Flybilletter](/fotballreiser/flybilletter) - [Våre hotell](/fotballreiser/dortmund/hotell) - [Viktig å vite](/fotballreiser/dortmund/viktig-a-vite)
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.