Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach

Velkommen til Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach – et moderne hotell med nærhet til butikker, severdigheter, sol og bad. Hotellet ligger i Jumeirah Beach
og har komfortable dobbeltrom og suiter for opptil syv personer. Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach har to bufférestauranter og en à la carte-restaurant med forskjellige tema og
menyer. Her kan du velge blant lokale, internasjonale, brasilianske og italienske retter. Når du blir tørst har du to barer å velge mellom. Den ene baren ligger øverst på taket i 35. etasje og byr på fantastisk utsikt over Dubai Marina og den andre har inspirasjon fra USA og serverer enkle retter. For å gjøre oppholdet ekstra komfortabelt kan du bestille frokost, halv- eller helpensjon på hotellet.
På hotellområdet er det et basseng med solsenger og parasoller, perfekt for varme, late dager. Når du vil avkjøle deg i havet ligget stranden ca. 450 meter unna. Vil du være aktiv i ferie kan du besøke hotellets treningsrom og vil du unne deg litt ekstra luksus kan du bestille en herlig massasje.
Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach passer for deg som vil bo komfortabelt med fin avstand til alt Dubai har å by på.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En sum på ca. 1500 AED/rom og uke trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

1 bygning/er
43 etasje/r
360 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10-20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Hyggelig takbar i 35. etasje
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Rom for opptil 7 personer
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  23 km
 • Nærmeste strand/badested
  450 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.