Fairmont Dubai

Dette sofistikerte hotellet er i Dubai. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende
kan finne nærmeste golfbane innen 13. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet er innen 16. 0 kilometer fra løypene. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området
. Innkvarteringen er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 9. 0 kilometer fra havnen. De 394 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2014. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Eiendommen fører en bærekraftig politikk. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Dette hotellet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til alle kroppsbevisste overnattende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Kunder kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Kunder får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Alle som bor her kan benytte stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 2002
År for siste renovering: 2014
Antall etasjer (i hovedbygningen): 34
Totalt antall rom: 394
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Flere restauranter
 • Oppvarmede basseng
 • Barnebasseng
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  12 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.