Clarion Hotel Helsinki

Dersom du velger Clarion Hotel Helsinki som overnattingssted i Helsinki, vil du bo midt i smørøyet, kun en 10 minutters spasertur fra West Harbour Terminal
og Helsinki terminal vest. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 1,6 mi (2,6 km) unna Helsinki katedral og 2,1 mi (3,5 km) unna Olympia-stadion.
En resepsjonist vil ta imot gjestene
ved ankomst.
Parkering mot betaling i nærheten: EUR 27 per dag (400 meter unna). Kjæledyravgift: 30 EUR per overnattingsenhet, per opphold. Det kreves ikke betaling for servicedyr Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet) Avgift for barneseng (babyseng): 10.0 EUR per dag. Avgift for ekstraseng: 25.0 EUR per dag Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   3 stk.
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.