Se hotell (25)

Reiser til Helsinki

Helsinkis svar på Karl Johans gate er Esplanaden, med koselige kaféer, yrende folkeliv og et vakkert parkanlegg som er tegnet av den tyske arkitekten Carl Ludvig Engel.
Parken sto ferdig i 1840 og var en oase for byens herskap. Den monumentale hvite kirken over Senatstorget ble innviet i 1852 og er flankert av empirebygninger som like gjerne kunne ha stått i St. Petersburg. Helsinki er en travel by ved havet, og består av store, grønne byområder og flere vakre øyer. Den historiske festningen Sveaborg ligger ved innløpet til Helsinki, og ble bygd i svensketiden som base for skjærgårdsflåten. Hvis du er glad i vakker arkitektur er Helsinki byen for deg, for byen er full av spennende bygninger, som Tempelplassens kirke som er sprengt inn i fjellet, og Helsinki jernbanestasjon som er en jugendarkitektonisk perle.

På den særpregede russiske restauranten Saslik (som betyr "grillspyd" på russisk) kan du drikke vodka fra Sibir og spise bjørn til hovedrett. Ikke direkte billig, men unektelig veldig eksotisk.

Våre gjesters vurdering Helsinki

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Helsinki

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.