Se hotell (25)

Reiser til Finland

Nokia, Marimekko, Mumitrollene, moderne design, badstue, isbading og flambert bjørnefilet. Det er kort vei til spennende opplevelser i Finland.
Republikken Finland ligger nordøst i Europa og grenser til Norge, Sverige og Russland. Finlands beliggenhet har satt sitt preg på finsk historie og kultur. Landet var Nordens utpost mot øst og dannet samtidig en bro mellom øst og vest. Finland blir også kalt "De tusen sjøers land" takket være sine nærmere 190 000 innsjøer.

Helsinki

Helsinki er behagelig upretensiøs, med frodige parker, staselige bygninger fra århundreskiftet og gammeldags kafekultur. Men når det gjelder moderne teknologi og nyskapende design, er det lite som minner om svunne tider. I 2012 ble Helsinki verdens designhovedstad og byen har mange arkitektoniske perler. Musikklivet og utelivet er i høyeste grad oppdatert, og det finske folk deler gjerne på varmen i kulda. Selv om de fleste hotell fremdeles har sauna, er det spa som gjelder.
Finn ditt hotell
Finn reise til Finland

Reiser til Finland

Flere reisemål i Finland
Helsinki
Helsinkis svar på Karl Johans gate er Esplanaden, med koselige kaféer, yrende folkeliv og et vakkert parkanlegg som er tegnet av den tyske arkitekten Carl Ludvig Engel.