Se hotell (29)

Reiser til Estland

En reise til Estland med Ving vil gi deg spaopplevelser, et bredt restaurantutvalg, heftig uteliv og eventyr i Tallins middelalderske gamleby.
Estlands trendy og moderne hovedstad Tallinn klatrer stadig oppover listen over populære europeiske byer å reise på helgetur til. Den gamle bykjernen er en severdighet i seg selv, og noe du ikke bør gå glipp av på en reise til Estland. Her fordriver man tiden med å rusle rundt, sitte på kafé, kjøpe lokalt kunsthåndverk og spise godt i vakre middelalderomgivelser. At det tar under halvannen time å fly fra Oslo til Estland gjør bare det hele enda bedre.

Trendy restauranter i Estland

For alle som er interesserte i mat og som liker å prøve nye, spennende restauranter venter et uutforsket og gryende mekka i landets hovedstad. I tillegg til tradisjonell estisk mat – som absolutt er verdt å prøve – finnes det en sann overflod av restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Flere av restaurantene er oppført i Michelinguiden og White GUide. Maten er generelt rimelig, til og med på de dyrere og godt besøkte restaurantene i gamlebyen. I Rotermannkvarteret og i Telliskivi-området, to av Tallinns mest attraktive sentrale bydeler, ligger det mange fine restauranter i rustikke, gamle fabrikkbygninger. I tillegg til alle restaurantene er det et stort utvalg av butikker og utesteder.

Sol og bad i Estland

Dette lille landet i øst kan faktisk skryte av sine lange sandstrender. Langs kysten ligger klassiske badesteder som Pärnu og byen Haapsalu med fine strender og varmt vann (til Østersjøen å være). Om du planlegger å bo i Tallinn på reisen til Estland bør du besøke lokalbefolkningens favorittstrand Pirita. Dit kan du reise med buss fra sentrum, og vel framme venter soling og badeliv på den fine sandstranden. Her finner du barer, lekeplasser, omkledningshytter og andre fasiliteter.
Finn ditt hotell

Reiser til Estland

Tallinn
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Når du reiser med Ving til Tallinn bor du perfekt i gamlebyen i en av Europas vakreste og best bevarte middelalderbyer.

Inspirasjon og reisetips

Park i Tallinn

Tallinn – Sveriges trendy nabo

Tallinn byr på store opplevelser på et relativt lite areal. Her er både middelalderromantikk og skyskrapere. Tallinns gamle bydel er på UNESCO's verdensarvsliste og du finner både butikker, kunstgallerier og gode restauranter. Vår reiseekspert Tomas Alexandersson guider deg til de beste opplevelsene i Tallinn.

Finn reise til Estland
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.