Rija Old Town Hotel

Dette hyggelige byhotellet ligger i et livlig område i hjertet av Tallinn. Beliggende mindre enn 1 km fra en park, barer og utallige shoppingsteder viser
dette hotellet seg å være et utmerket valg for fritidsreisende. Forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes rundt 100 meter fra stedet og gjør tilgang til den vakre stranden
mulig på kun 45 minutter. Hotellet ligger i en bygning som dateres tilbake til 1880 og har utallige gotiske utsmykninger som høyner den historiske atmosfæren. Gjester med funksjonshemninger er velkomne på hotellet, da deres behov blir tatt hensyn til og et rullestolvennlig rom tilbys. Hver av de koselige, moderne boenhetene har eget bad og sentralvarme.

Byggeår: 1880
År for siste renovering: 2013
Antall etasjer (i hovedbygningen): 5
Totalt antall rom: 41
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
: 18

Offisiell klassifisering mangler
3,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
  • Restaurant
    Ja
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.