Velger du CRU Hotel som ditt overnattingssted i Tallinn, vil du ha Raekoja Plats like rundt hjørnet og bare 11 minutter å gå til Toomkirik
Velger du CRU
Hotel som ditt overnattingssted i Tallinn, vil du ha Raekoja Plats like rundt hjørnet og bare 11 minutter å gå til Toomkirik. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,2 mi (0,3 km) unna
Niguliste kirik og 0,4 mi (0,6 km) unna Alexander Nevsky-katedralen.
Føl deg som hjemme i et av de 15 gjesterommene, som har minibar. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med digital-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig.
Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som gratis wi-fi.
Ta deg et måltid på Restaurant CRU eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokost tilbys mot et tillegg.
Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys transport fra flyplassen til hotellet og henting på togstasjonen mot et tillegg.

Safe
TV
Restaurant

Offisiell klassifisering mangler
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
  • Restaurant
    Ja
  • WiFi
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.