Danmark

Danmark

Danmark

Danmark er et lite land, men innholdet er desto mer mangfoldig. Landet består geografisk av halvøya Jylland og 443 navngitte øyer, hvorav 76 bebodde. De to største øyene er Sjælland og Fyn, og hovedstaden København ligger på Sjælland.

Les mer om å reise til Danmark Skjul tekst

Smørrebrød, wienerbrød, pølse, verdenskjent øl og restauranter som gir gjenlyd i hele Europa. Danmark består av 405 navngitte øyer, og uansett hvor du befinner deg er det aldri lenger enn 5 mil til havet. Reiser du med Ving får du oppleve det besta av København, med bra hotell mitt i den sjarmerende hovedstaden.

Når er det best vær i Danmark?
Danmarks klima er ganske likt det norske, med sommertemperaturer rundt 20 grader og noe mildere vintre enn her hjemme. Ving har reiser til København, og den mest populære tiden å reise hit er fra mai til september. Da er byen på sitt det varmeste og tørreste med mest sol. Våren kommer litt tidligere til København enn Norge, og høsten er også noe varmere. Landene har ca. like mange soltimer og regndager fordelt på hele året. På vinteren kan det av og til snø.

  • Antall reisemål:  1
  • Antall hotell:  43

Våre reisemål i Danmark

Reisemål

Hotell

Kart