Se hotell (6)

Reiser til Curaçao

Curaçao
En reise til Curaçao lokker med både sol, bading, kultur og spennende opplevelser.
Curaçao er en av de mest fargerike øyene i hele Karibia – det er som om noen har tatt hele fargeskalaen i bruk og malt i vei med brede, generøse penselstrøk. Fra de pastellfargede fasadene i hovedstaden Willemstad til fruktmarkedenes saftige nyanser og landsbyer med solbrente hus – det skorter ikke på fargemettede synsinntrykk.
Curaçao var i tidligere tider et sentrum for slavehandel, men er i dag et dykkerparadis og hjem for mennesker fra mer enn 40 land. Alle disse kontrastene gjør Curaçao til det perfekte valg for deg som er forventer mer enn strender, bassengområder og turistmenyer i ferien.

Willemstad

på en reise til Curaçao er det umulig å unngå hovedstaden Willemstad, en liten godtepose av en by hvor nesten halvparten av øyas 130 000 innbyggere bor. Her ligger mange, men langt fra alle, av øyas severdigheter. Ta for eksempel det informative slavemuseet på Kura Hulanda, restaurantene og kafeene langs Handelskade eller en byvandring i Otrobanda. Du oppdager før eller siden gleden ved bare å slentre rundt uten noe spesielt mål for øyet. Byen er uansett ikke større enn at du kan gå fra den ene enden til den andre på en halvtime.
Rett utenfor Willemstad ligger strendene og delfinakademiet nede ved Seaquarium Beach. På en reise til Curaçao bør du ikke gå glipp av et besøk på destilleriet hvor de lager den berømte blå likøren som bærer samme navn som øya.

Oppdag Curaçao

På en reise rundt på øya venter flere oppdagelser, det er bare om å gjøre å disponere et transportmiddel. Ellers kan det raskt ta for lang tid å finne veien til strendene ved West Punt eller den dramatiske nordkysten ved Boca Tabla. Langs sørkysten ligger det så mange som 40 strender, og under overflaten venter skipsvrak og korallrev på å bli utforsket av dykkere.
Før eller siden støter man på "landhuis" – plantasjebygninger – som står over hele Curaçao som monument over mislykkede forsøk på å anlegge innbringende plantasjer på denne karrige og nedbørsfattige øya. I dag fungerer mange av dem som restauranter som serverer lokal mat, kjent som "komida krioyo". Når du etter endt ferie forlater Curaçao føler du at du har opplevd mer enn du ellers gjør i ferien, og at du ennå har mye ugjort på denne øya.

Unike hotell

Vi tør påstå at Ving har et helt uslåelig hotellprogram på Curaçao. Våre hotell ligger ved øyas fineste strender noen kilometer utenfor sentrum. Her kan du bestille hotell med eller uten All Inclusive, og du kan velge den standard som passer deg best.
Du kan reise til Curaçao året rundt med rutefly, noe som betyr at du selv bestemmer avreisedato og hvor mange dager du vil være der. Enkelt, trygt og behagelig.

Sol, bading og dykking

Curaçao er et perfekt reisemål for sol og bad, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 27 grader både i luften og i vannet. Kysten er kantet med et perlekjede av små, hvite og velstelte strender med hyggelige beach clubs med topp komfort. Det er fantastiske muligheter for dykking og snorkling, og i akvariet kan du svømme med delfiner og se både sjøløver og haier.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Hotell med spa
  • Fine sandstrender
  • Gode dykkemuligheter
  • Restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Curaçao

Finn reise til Curaçao