Renaissance Wind Creek Curacao Resort (ex Renaissa

Curaçao, Curaçao
Opplev den perfekte kombinasjonen av Karibisk sjarm og europeisk raffinement når du bestiller et opphold på Renaissance Wind Creek Curacao Resort. Dette
luksuriøse hotellet tilbyr enkel tilgang til populære attraksjoner, shopping, middag og natteliv. Hotellet ligger 450 meter fra broen Queen Emma, 600 meter fra festningen Rif, 2,5 kilometer
fra Curaçao Museum, 7 kilometer fra Hav Akvarium og 9,5 kilometer fra Christoffel Nasjonalpark.

På hotellet er det restaurant, bar, treningsrom, kasino (mot betaling), svømmebasseng, businessenter, WiFi, møte-/konferanserom, heis, parkering og 24-timers resepsjon.

Rommene har tv, telefon, radio, safe, sentral aircondition (Individuell klimakontroll), trådløs WiFi, skrivebord, mini bar (mot betaling), kaffe-/tekoker, bad, morgenkåpe, tøfler og hårføner.

Imperial Suite har også boblebad, separat stue, våt bar, spisebord, sofa og balkong.

Adresse: Baden Powellweg 1, Willemstad , De nederlandske Antillene, Curacao.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 0 m
Sentrum: 10 km
Flyplass: CUR 11 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  10 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.