Papagayo Beach Resort

Curaçao, Curaçao
Papagayo Beach Resort er stolt av å kunne tilby fordelene med romslige villaer i kombinasjon med god service på et eksklusivt hotell. Enten man ønsker
å tilbringe tid å slikke solstrålene fra en privat veranda eller få nye venner på en livlig strand, kan Papagayo Beach Resort imøtekomme behovene til alle typer besøkende! Hotellet ligger 200
meter fra stranden, 7,5 kilometer fra sentrum av Willemstad, 9 kilometer fra et akvarium, 12 kilometer fra en golfbane og 20 kilometer fra Hato internasjonale flyplass.

På hotellet er det svømmebasseng, solterrasse, barnebasseng, WiFi, restaurant og bar.

Villaene har bad, hårføner, safe, TV, telefon, takvifte, aircondition, stue og kjøkken.

OBS: Merk: Resepsjon med begrensede åpningstider. Ved bestilling av dette hotellet vennligst oppgi flynummer og beregnet ankomsttid.

Vær oppmerksom på at dette er et villa kompleks (ikke private villaer) med noen fasiliteter/tjenester som deles med andre villaer i området.

Adresse: Jan Thiel Bay, Curacao, Netherlands.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 200 m
Sentrum: 7,5 km
Flyplass: CUR 20 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  7,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.