Livingstone Jan Thiel Resort

Curaçao, Curaçao
Velkommen til Livingstone Jan Thiel Resort, det har alt som trengs for en perfekt ferie. Oppdag de vakre villaene og leilighetene, den tropisk blomsterhagen
, like i nærheten av den sjarmerende palmestranden Jan Thiel, hotellets dykkesenter og den nydelige solnedgangen, alt som gjør oppholdet til en uforglemmelig opplevelse. Hotellet ligger
i landsbyen Jan Thiel på øya Curacao, 300 meter fra stranden, 8,5 kilometer fra aquarium, 11 kilometer fra byen Willemstad og 19 kilometer fra Curacao flyplass.

På hotellet er det restaurant, bar, parkering, svømmebasseng og WiFi.

Leilighetene har safe, aircondition, WiFi, kjøkkenkrok og bad.

OBS: Resepsjon med begrensede åpningstider. Ved bestilling av dette hotellet, vennligst oppgi flynummer og beregnet ankomsttid.

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: Jan Thiel Bay z / n, Curaçao, De nederlandske Antillene.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Valutaveksling
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Lekeområde for barn
Strand: 550 m
Sentrum: 1 km
Flyplass: CUR 19 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  550 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.