Windsor Palace Copacabana

Windsor Palace Copacabana ligger på den kjente Copacabana stranden. Med mange attraksjoner rundt, inkludert strender, barer, restauranter, mange lokale
butikker, hotellet kombinerer kvaliteten på Windsor Hotels Network med alt det gode som den fantastiske byen tilbyr. Ligger 200 meter fra strandenm, 3 kilometer fra et kjøpesenter, 10,5 kilometer
fra sentrum av Rio de Janeiro, 12 kilometer fra en golfbane, 13,5 kilometer fra et Akvarium og 27 kilometer fra Rio de Janeiro-Galeão internasjonale flyplass.

På hotellet er det WiFi, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, treningsrom, businessenter, badstue og damprom.

Rommene har WiFi, aircondition, TV, telefon, minibar (mot betaling), safe, hårføner og bad.

Superior Rom og Superior Rom Executive har også balkong.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Innsjekkingstid: kl. 15.00

Adresse: Rua Domingos Ferreira 6, Copacabana, 22050-010 Rio de Janeiro, Brasil.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Strand: 200 m
Sentrum: 10 km
Flyplass: GIG 27 km, SDU 10 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.