B&B Hotel Rio De Janeiro Copacabana Posto 5 (ex. C

B&B Hotel Rio De Janeiro Copacabana Posto 5 er et refinert sted, som tenker på alle detaljer for å gjøre oppholdet ditt perfekt og overgå forventningene
dine. Hotellet er et kvartal fra den mest kjente stranden i verden, i det mest sjarmerende nabolaget i Rio og tre kvartaler fra Ipanema nabolaget. Ligger 6,5 kilometer fra et kjøpesenter,
9,5 kilometer fra en golfbane, 12 kilometer fra sentrum av Rio de Janeiro, 15 kilometer fra et Akvarium og 23 kilometer fra Rio de Janeiro-Galeão internasjonale flyplass.

På hotellet er det WiFi, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, treningssenter, badstue, damprom og konferanserom.

Rommene har WiFi, aircondition, TV, telefon, minibar (mot betaling), safe, skrivebord, hårføner og bad.

Trippelrom har også balkong og 3 enkeltsenger.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: Av. Nossa Senhora de Copacabana 1256, 22070-012 Rio de Janeiro, Brasil.


Adresse: Av. Nossa Senhora de Copacabana 1256, 22070-010 Rio de Janeiro, Brasil.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 150 m
Sentrum: 12 km
Flyplass: GIG 24 km, SDU 11 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.