Thon Hotel Bristol Stephanie

Dette sjarmerende hotellet ligger i Brussels. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Besøkende vil finne flyplassen innen 11. 3 kilometer
. Dette hotellet tilbyr totalt 142 soverom. Thon Hotel Bristol Stephanie ble bygget i 1973. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen
til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Thon Hotel Bristol Stephanie forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Dette overnattingsstedet følger grønne og miljøvennlige retningslinjer. Thon Hotel Bristol Stephanie tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av tjenestene til Thon Hotel Bristol Stephanie kan koste ekstra.

Antall etasjer (i hovedbygningen): 10
Totalt antall rom: 142
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  5,0
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Treningsrom
   Ja, inkludert
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.